Padovanokite gėlių neišeidami iš namų

Tikriausiai jau esate girdėję apie tokią paslaugą, kaip gėlių pristatymas į namus. Taip pat tikriausiai nenustebsite sužinoję, jog tokia paslauga puikiai veikia ir daugumoje didžiųjų Lietuvos miestų, tame tarpe ir Klaipėdoje. Geliu pristatymas klaipedoje veikia greitai ir sklandžiai, todėl jums nebereikia sukti galvos dėl dovanos savo artimam žmogui jei esate išvykęs ar dėl kitokių priežasčių būtent tą dieną negalite pats nuvykti ir jo pasveikinti.

Raudonos rožėsGalbūt kai kurie žmonės vis dar abejoja tokios paslaugos kokybe – ar tikrai bus parinktos gražiai atrodančios gėlės, ar pristatymas įvyks laiku ir asmeniui kurį sveikinate nereikės papildomai gaišti laiko ir laukti namuose, ar gėles pristatantis asmuo bus malonus ir sugebės tinkamai įteikti dovaną. Nusiraminkite, viskas veikia taip, kaip ir turėtų veikti. Kadangi paslauga nėra nauja, daugelis klaipėdiečių jau spėjo tai išbandyti ir patenkintų klientų atsiliepimai kalba patys už save – aptarnavimas puikus, gėlės atrodo taip, kaip atrodė nuotraukoje, žmogus liko nustebintas ir pamalonintas. Tad jei jūs esate vienas iš tų, kurie dar nėra bandę šios paslaugos ir dvejojate, rekomenduojame kuo greičiau stumti tokias abejones į šalį.

Geliu pristatymas Klaipėdoje – kaip vyksta pristatymas?

Vienas iš svarbiausių šios veiklos prioritetų ir punktualus pristatymas. Pildydami užsakymą, jūs galėsite pasirinkti tikslų laiką, kuriuo bus pristatomos gėlės. Verta paminėti, jog anksčiausias pristatymo laikas nuo užsakymo yra 3 valandos. Jei iškils papildomų klausimų ar pritruks informacijos reikalingos pristatymui – darbuotojai patys su jumis susisieks telefonu ir viską pasitikslins.

Pats gėlių pristatymas vyksta kiekvieną dieną, nuo 8 ryto iki 8 vakaro. Jei nereikia važiuoti už miesto ribų, dažnu atveju pristatymas nieko nekainuoja. Tai taip pat priklauso ir nuo to, kokia yra gėlių ar puokštės, kurią norite dovanoti, kaina. Kaip bebūtų, visą šią informaciją matysite apsipirkimo internetinėje parduotuvėje metu ir tiksliai žinosite kiek ir už ką mokate.

Turbūt kirba klausimas, kas nutiks, jei gėlių įteikti nepavyks? Tokiu atveju gėles pristatantis asmuo pats susisieks su žmogumi, kuriam skirta dovana ir pasitikslins, ar artimiausiu metu būtų galima jam įteikti siuntinį siurprizą. Jei susisiekti nepavyks arba asmuo atsakys, jog siuntinio priimti tą dieną negali, gėles pristatantis žmogus susisieks su jumis ir derins įmanomus problemos sprendimo variantus.

Jei nežinote tikslaus adreso, kuriuo gyvena žmogus kuriam siunčiate gėlių, ne bėda – tiesiog palikite jo kontaktinį telefono numerį kurjeriui ir jis pats tai išsiaiškins!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.