Pėdkelnės įvairioms progoms

Ne dažnai merginos ir moterys susimąsto – ką dėvėti viena ar kita proga dera, o ką ne. Taip moterys savo galvą apkrauna dvigubai, kadangi reikia ne tik išsirinkti rūbą ar aksesuarą kuris būtų gražus, patogus, atitiktų oro sąlygas, bet ir būtų „priimtinas“. Dažnai tokios dilemos gimsta ir dėl tokių dalykų, kaip pėdkelnės. Šis rūbas gali būti visiškai nematomas ir nešiojamas tik iš reikalo, tačiau taip pat gali būti ir vienu pagrindinių jūsų aprangos akcentų. Kaip žinoti, kada pėdkelnės yra į temą, o kada geriau vertėtų jų atsisakyti?

Visų pirma reikėtų atsižvelgti ne į tai, ką diktuoja mados ar netgi etiketas, o į tai, kaip jaučiatės pati. Juk tai ir yra svarbiausia. Visai nesvarbu, jei dėvėsite pėdkelnes kurios yra madingos ir dera prie progos, tačiau nesijausite patogiai ar komfortabiliai – kokia tuomet to prasmė?

PėdkelnėsLabai svarbu atsižvelgti į oro sąlygas – juk jos dažnai diktuoja tai, kaip turėtume apsirengti jog jaustumėmės gerai. Lietuvoje beveik pusę metų vyrauja ūkanoti ir tikrai vėsūs orai, todėl nešioti tiesiog pėdkelnes ir ant jų nieko neužsidėti gali būti tiesiog per šalta. Tikriausiai visi esate matę vaizdą, kuomet už lango termometras rodo -15 laipsnių, o „madinga“ mergina su pėdkelnėmis tiesiog dreba laukdama autobuso. Jokia mada ar papročiai tikrai neverti tokio pasiaukojimo. Tad pirma taisyklė – jei pėdkelnės yra jūsų aprangos pasirinkimas, įsitikinkite, jog su jomis nebus per šalta.

Taip pat reikėtų įsitikinti, ar su pėdkelnėmis jausitės saugiai ir atsipalaidavusi. Anokia paslaptis, jog pėdkelnės yra gana seksualus apdaras, susilaukiantis nemažai pašalinių žvilgsnių. Ne visoms merginoms toks dėmesys į jų kojas gali būti priimtinas, todėl apsvarstykite ir šį aspektą. Tačiau tai gali būti ir visiškai priešinga situacija – jums patinka dėmesys, žvilgsniai, jūs jų norite. Tuomet su pėdkelnėmis ir gražiais bateliais tikriausiai jausitės tarsi žuvis vandenyje.

Kai jau išsiaiškinote šiuos dalykus, tik tuomet reikėtų pereiti prie apsvarstymų ar pėdkelnės yra madinga ir ar tinka jūsų situacijoje. Žinoma, jei einate į vietą, kurioje reikėtų atrodyti pakankamai oficialiai (pavyzdžiui dalykinis darbo pokalbis arba susirinkimas), pėdkelnes reikėtų rinktis solidžias, neiššaukiančias. Reikia nepamiršti ir to, jog pėdkelnės turėtų derėti ir prie kitų jūsų stiliaus pasirinkimų. Apsvarstę visus šiuos niuansus jūs tikrai išsirinksite patį tinkamiausią variantą ir jausitės visiškai gerai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.